Anastasia beverly hills - Brow powder duo

 

Hela världen framför mina fötterAloha! Gjorde en sminkning med min Naked 2 palett igår som kommer bli en favorit i vår. Närmare bilder och all info om den kommer senare. Denna vecka kommer spenderas med plugg men ska även hinna med lite festligheter till helgen. Nu är det inte heller långt kvar till påsk så det är bara att kämpa på! Styrkekramar till alla!


Vad jag önskar att någon gav till mig

Lorac unzipped palett - 499:- craycray.se
Sleek face form light - 129:- craycray.se
MAC pro longwear concealer - 180:- Kicks.se
Too faced sweethearts blush - 329:- eleven.se
Anastasia brow powder duo - 245:- Kicks.se
Smashbox photo finish foundation primer - 295:-
Nyx center stage Collection - 299:- craycray.se
Här är några av de produkter som jag verkligen vill ha just nu, skulle inte tacka nej till någon av de!
Alla bilder är lånade från google samt respektive hemsidor.
 

Ciaté neon nail polish kit

 

Urban Decay Naked 2

 
 
 
 

Vardagsfavorit

En produkt som funnits där ute ett bra tag nu men som jag inte har testat förrns nu, jag pratar om NIVEA - in shower body lotion. Detta är verkligen en superprodukt och jag rekommenderar den till alla, både killar och tjejer, den återfuktar huden på ett innovativt sätt och är den perfekta produkten för oss som inte gillar den kladdiga känslan när man har smörjt in sig med body lotion. En full recension kommer upp när jag testat den ett längre tag.

 

Isa Dora - 120 creamy coral

 
 

http://www.kicks.se/dior/doft/dam/alla-dofter-c887/miss-dior-blooming-bouquet-p34767
 
 
 
 
 

Äntligen...

...är den min! Klickade just hem en NAKED 2 palett och ingen kan vara lyckligare än vad jag är just nu! Det lär ta ca 5-7 arbetsdagar, så hoppas att den hinner komma redan på fredag!

Bilder från google.

 

MUS - microshadow smog

 

Depend fransfärgning

Färgade mina ögonfransar idag med Depends frans och ögonbynsfärgningskit. Jag använde mig utav den äldre versionen  (EJ snabbfärgning) och i färgen svart eftersom att jag skulle färga ögonfransarna. För mig så kompletterar inte färgningen mascara då den inte ger varken volym eller längd (det förväntas inte heller eftersom att man bara färgar fransarna) utan bara definition av fransarna. Själva färgningen tog ganska lång tid ca (30 min) men jag blev nöjd med resultatet.
Innan färgning
Efter färgning

Infinity knot

- Infinity knot -
Denna vecka har varit väldigt stressig därav den dåliga uppdateringen, men det händer lite roliga saker under nästa vecka som kompenserar för detta. Bland annat så klipper och slingar jag mitt hår och så kommer jag färga mina ögonfransar. Hoppas ni alla haft en trevlig vecka och har en fortsatt trevlig helg!