Dag 4 - Vad är högst upp på min bucketlist?


- Hawaii -
 
Det som befinner sig högst upp på min bucketlist måste vara att åka till Hawaii med någon som jag älskar i framtiden. Exakt vart vet jag inte och jag vet inte heller specifikt vad det är som lockar mig men jag tror att det är kombinationen av den fantastiska vyn, miljön, människorna, klimatet och den härliga atmosfären. Att vakna upp och se när det turkosblå vattnet möter den krispigt vita sanden medans solen går upp och skapar ett fantastiskt oranget sken över just det ögonblicket lockar mig enormt.
 
Bjuder på en Instagram-pic dagen till ära!
- ögonskuggan är från Naked 2 och heter Half Baked ifall ni undrar ;)
 
 

101 solfavoriter

De senaste dagarna har spenderat mycket av min tid i solen, jag tror att vi alla kan enas om att vädret är fantastiskt just nu. Min helg började med att spendera fredagen med vänner, vi åkte ut med båten och hade det väldig bra, sedan hängde vi vid poolen resten av eftermiddagen och kvällen. Idag spenderade vi vår tid på en superfin badplats där vi låg i solen hela dagen, med andra ord en riktigt härlig helg. Förutom en sak, solbränna. Och nej nu menar jag inte den där perfekt gyllenbruna tonen utan den där röda tonen som gör att man mer ser ut som en vandrande kräfta och som gör väldigt ont. Även fast man använder solskydd även hemma i Sverige så får ni inte glömma bort att solens strålar är väldigt starka och att man bör applicera solkräm väldigt ofta om man lätt bränner sig. Själv tar jag hand om min solbrända rygg genom att applicera en aloe vera-gel som lugnar huden.
 
När vi nu är inne på ämnet sol så tänkte jag tipsa er om mina favoritprodukter att använda innan, under och efter solning.
 
Hawaiian Tropic
 
- Shimmer Effect Protective Sun Lotion SPF 25
- Protective Dry Spray Oil, SPF 10
- Coconut Body Butter
 
Hawaiian Tropic Coconut Body Butter
Ta hand om er hud!

Dag 3 - Mitt favoritcitat

Jag har faktiskt inget favoritcitat utan kommer välja ett par citat som berör mig på olika sätt.
 
 
Hoppas att ni mår bra!
 

Dag 2 - 20 random facts about me

Hej vänner! Dagens tema är 20 random fakta om mig och jag tog bara de som jag först kom att tänka på ;) Enjoy!
 
1. Jag har en tvilling.
2. Älskar att resa och uppleva nya platser.
3. Mitt favoritklädesplagg är ett par svarta högmidjade jeans.
4. Jag hatar att förlora och ger ALLT även om det bara handlar om ett kortspel.
5. Rihanna är min favoritartist.
6. Jag har alltid tyckt att det har varit intressant med smink, men på senare år har det gått från en hobby till en livsstil där jag samlar på smink.
7. Jag älskar att simma och bada.
8. Min dröm är att någon gång jobba med ett uppdrag/kund tillsammans med Linda Hallberg.
9. Jag har alltid nagellack.
10. Jag znoosar alltid ca 1 timme varje morgon om jag ska till skolan. Vet att det är helt ofattbart för många ;)
11. Jag är 18 år gammal.
12. Jag studerar Ekonomi med inriktning ekonomi.
13. Mitt drömresmål är Hawaii.
14. Ananas är min favoritfrukt.
15. Jag älskar MAC.
16. Jag är extremt social och pratar gärna mycket.
17. Bland det värsta jag vet är när folk ljuger eller hittar på saker som inte stämmer.
18. Känslan av nyrakade ben och nybäddad säng är i mina ögon bäst.
19. Jag har en helix piercing.
20. Jag drömmer om att bli make up artist.

Dag 1 - 20 beauty question tag och en bild på mig

1. Vilken produkt skulle du ta med dig om ditt hus brann? Om mitt hus brann så skulle jag nog rädda min Naked 2 palett.
2. Vilken sminkare skulle du vilja göra en makeover på dig? Linda Hallberg, hon är galet talangfull!
3. Vilken kändis tycker folk att du liknar? Det vet jag faktiskt inte, men jag fick kommentaren att jag liknade Khloé Kardashian när jag hade min lugg i backslick ;)
4. Vilken skönhetsprodukt sparar du till en dejt kväll? Om jag skulle iväg på en date skulle jag välja att sminka mig väldigt naturligt så alla mina favorit bas-produkter skulle jag nog köra på. Men för att ge mig den där extra lyxiga känslan så skulle jag använda ett av mina YSL-läppstift.

5. Vem av dina killkompisar tar längre tid  på sig att göra i ordning sig än dig? Ingen av mina killkompisar tar längre tid på sig att fixa sig än mig, men skulle jag behöva välja någon så skulle jag välja Oscar.


6. Om du skulle kunna skapa en egen magisk skönhets produkt, vad skulle det vara för produkt? Jag skulle ha skapat en produkt som verkligen tog bort eller neutraliserade mörka ringar under ögonen.
7. Vad är ditt bästa skönhets tips? Mitt bästa skönhets tips är att ditt inre mående utstrålas via ditt yttre, så att ta hand om sig själv är mitt bästa skönhets tips. Om det skulle vara något materiellt så skulle jag nog säga att en ansiktsmask då och då inte skadar ;)
8. Vilka skönhetsprodukter älskar du att spendera pengar på?
 Jag älskar MAC-läppstiften och skulle kunna spendera mycket pengar på de.
9. Vilken skönhets person ifrån YouTube skulle du ta med på en shoppingrunda? beautycrush lätt!
10. Vilken är din signaturdoft?
 Har inte hittat en riktig signaturdoft än men tills jag hittar någon som slår Michael Kors - Glam Jasmine så är det min signaturdoft.

11. Jag är på ett oöndligt uppdrag efter den perfekta_________ Foundationen... Alltid på jakt efter en mirakelfoundation.
12. Hur många skönhetsprodukter tar det dig för att göra dig i ordning? 13 för min vardagssminkning ;) Primer, Foundation, concealer, puder, bronzer, rouge, highliter, ögonbrynsprodukter, mascara, ljus kajal och någon läpprodukt.

13. Vilket läppstift/läppglans är i din väska just nu? Faux från MAC, mitt favoritläppstift.
14. Vem är din kändis ikon? Jag måste säga Linda Hallberg igen ;)

15. Nämn det sminkmärket du skulle vilja vara talesman för? MAC eller något väldigt lyxigt som t.ex. Dior.

16. Vilket är ditt absoluta favorit nagellack? Seche Vite, extremt bra topplack.
17. Favorit mascara just nu? Just nu en från Make up Store.
18. Senaste produkten du köpte på Sephora? En palett från Benefit.
19. Jag försöker att aldrig bli sedd ute utan _______ Jag försöker väl att inte bli sedd utan att ha fyllt i mina ögonbryn.

20. Vilken skönhetsprodukt rekommenderar du alltid? Ett läppstift sitter aldrig fel och kan lyfta en hel look.
 
Dessa frågor hittade jag på en blogg och det är alltså inte jag som har översatt frågorna till svenska. ;)
 
 
 

Life by Evelina

Välkomna till min blogg - med ett helt nytt koncept. Jag kommer nu att ge denna blogg ett nytt liv i form av att ändra mitt bloggkoncept. I skrivandets stund när jag tittar tillbaka på min blogg, så var denna bloggen endast till för skönhetsrelaterade poster. Under den enorma bloggpaus som jag haft har jag fått tid att fundera och tänka ut vad det är som jag egentligen vill sprida för budskap till er som läser min blogg, tro mig, detta har inte varit enkelt men nu när jag sitter med facit i hand så känner jag mig så enormt stolt. Jag vill inte att min blogg ska tillhöra majoriteten av de skönhetsbloggar som idag existerar och som i de flesta fall enbart skriver om skönhet och diverse skönhetsrelaterade inlägg, utan jag vill att min blogg ska reflektera mig som person. Men vem är då jag som person och hur ska jag kunna reflektera detta i min blogg? Jag skulle kunna ljuga nu och sitta här och beskriva någon jag inte är, men jag vill vara ärlig och kunna säga att svaret på den frågan är att jag är en precis lika normal människa som du är. Jag möter framgångar och motgångar, är glad och ledsen, blir älskad och sårad och framförallt är jag exakt som du. Hur ska jag då reflektera detta i bloggen är att jag ska göra den mycket mer personlig genom att influera den med mitt vardagliga liv, samtidigt så vill jag poängtera att jag fortfarande har ett enormt intresse för skönhet och specifik smink så det kommer fortfarande att skrivas mycket om det ämnet. Jag hoppas att ni vill vara en del av min resa och att ni tycker om förändringen.
 
För att fira att mitt bloggkoncept ändras så tänkte jag att jag ska göra en 31 dagars blogg utmaning för hela Juli där jag varje dag svarar på en fråga eller pratar om ett specifikt ämne. Jag ser verkligen fram emot denna resa tillsammans med er! Ta hand om er!