You make me believe in fairytales

 
 

NOTD: Sparkling princess

 
 

Benefit - world famous neutrals, most glamorous nudes ever

Idag så tänkte jag visa er en utav mina favoritpaletter, den kommer från benefit och heter: world famous neutrals - most glamorous nudes ever. Själva paletten är liten, smidig och designad som en bok, man kan ta ut hela etuin när man har använt upp skuggorna och sedan använda paletten som förvaring. I locket sitter även en liten spegel och steg för steg kort vilket påminner om too faced paletterna.
 
 
I paletten ingår 4 longwear powder shadows (4x1,2g) i färgerna:  call my buff, kiss me, i'm tipsy, it's complicated och gilt-y pleasure samt 2 creaseless cream shadows (2x3,2g) i färgerna: birthday suit och my two cents.

Call my buff - är en skir skugga med pärlemorsskimrande finish, passar perfekt som highlight.
Kiss me, i'm tipsy - är en varm mörkbrun skugga med guldglitter i, passar perfekt i globlinjen.
It's complicated - är en persikofärgad skugga som skimrar i guld, jättefin att lägga på hela ögonlocket.
Gilt-y pleasure - är en guldig ögonskugga som blir perfekt ihop med kiss me, i'm tipsy när man känner för lite festligheter.
Puderskuggorna har bra pigment, är lätta att tona ut och smular inte. Med primer under håller de hela dagen.
 
 
Brthday suit - är en kromfärgad krämögonskugga.
My two cents - är en kopparfärgad krämögonskugga.

Dessa krämögonskuggor är de bästa jag har testat någonsin! Krämiga, högpigmenterade och lätta att applicera, när man har applicerat skuggan går den inte att rubba på och den creasar sig inte heller. Min favorit av dessa är birthday suit som ni kanske ser på bilden. Det enda negativa md dessa krämögonskuggor är att om man lägger på ett lager puderskugga (t.ex. i globlinjen) så ändras puderskuggans färg en aning, men absolut inte mycket och det kan jag leva med! Krämögonskuggorna går även utmärkt att använda som eyeliners. Jag köpte denna palett på Sephora i Sverige för 305:-, men den går även att beställa från  andra hemsidor.
 

En favorit: Victoria's secret - Pure Seduction

Den fruktiga och blommiga doften Pure Seduction omfamnar din hud med en blandning av röda plommon och söt freesia, en doft som får dig att drömma dig bort till ett varmare ställe med ljuvliga sandstränder och en temperatur långt över den vi har just nu. Helt enkelt en perfekt lotion för alla de dagar som man vill känna sig extra lyxig!

Summertime sadness

 
MUS - eyeprimer tinted
Sleek - matt ljus
MUS - microshadow deadly
Isa dora - glossy eyeliner
MUS - multilash
Isa dora - 56 blonde

Make up store - goodiebag

Nu tänkte jag visa er lite närmare vad som faktiskt låg i min goodiebag som jag fick från Make up store. Under våren så kommer Make up store att ha fler tävlingar och utdelningar, så håll utkik på deras instagram för att inte missa någon.
 Microshadow - heritage
 
Cyber shadow - steel
 
Glitter eyeliner liquid - aqua
 
Swatches i direkt solljus utan blixt: (från vänster) aqua, heritage och steel
Nailpolish - Isabelle
 
 

essie - a cut above


 
 
 
 
 
 

Baby Lips till Sverige!

För er som har missat detta så lanseras äntligen Maybelline Baby Lips i Sverige, med säljstart vecka 17. De kommer kosta ca 39:-/st. Själv har jag testat 2 stycken utav deras Baby Lips och gillar de jättemycket, speciellt Pink Punsch som är en matt rosa färg ♥. Det som är perfekt med dessa läppbalsam är att de ger lite färg samtidigt som de återfuktar läpparna!

 
 

Make up store goodiebag!

Hejsan! Idag så annonserades tiden för make up stores goodiebag utdelning, och tur som jag hade så var jag en utav de 10 lyckligt lottade som fick en. Tänkte visa er innehållet närmare lite senare, men här får ni en liten sneak peek :)
Jag är sjukt nöjd och lyckades även fynda en svart långklänning för 49 (!) kronor på Gina tricot. Hoppas att eran dag har varit bra än så länge!

Fredags inspo ~

God morgon! Inleder denna fredag med lite inspiration! Detta är en reverse fishtail braid som enkelt går att göra själv och tar hälften så lång tid som en vanlig fishtail braid. Livar upp vilket hår som helst och går att göra i många olika varianter, min blev lite mer stökig.

Länkar en steg för steg video här -> http://www.youtube.com/watch?v=mTa4EA3qxrQ

Vad ska ni hitta på denna fredag?
 

Mitt hemliga vapen för fantastiskt hårsvall ♡

MARIA NILASwedish therapy oil, lingonberry seed oil... Stanna upp där och ta ett djupt andetag! För efter att du har läst klart detta blogginlägg så kan det hända att jag kan ha försatt dig i ett extremt HA-begär, men om du fortfarande känner för att läsa vidare så har jag gett dig en varning... kom ihåg det! 

Jag vet inte ens vad jag ska inleda med att berätta om denna skönhet, men jag kan säga er att detta är en av de ytterst få produkter som jag verkligen inte skulle klara mig utan, någonsin. Maria Nila - lingonberry seed oil är en vårdande hårolja rik på omättade fettsyror som mjukgör, återfuktar och stärker håret.  Lingonfröoljan vårdar håret och innehåller antioxidanter som ger ett naturligt skydd mot fria radikaler som annars bryter ner håret. Håroljan är även fri från färgämnen samt värmeskyddande.

Produkten kommer i en vit plastflaska med uppskruvbart lock som när man snurrar på den får appliceringspumpen att höja upp sig, sedan fungerar den som en vanlig pumpflaska. Personligen så tycker jag att förpackningen är stilren och smart, då man lätt kan resa med den utan att riskera läckage. Pumpen fördelar även lagom mängd olja, men man kan även välja att inte trycka ned pumpen helt och på så sätt få exakt den mängd olja som man vill ha.

Själva oljan  har ett genomskinlig utseende och känns lätt att fördela i håret. Håroljan absorberas av håret snabbt och lämnar håret otroligt mjukt och glansigt utan att det ser fettigt ut. Jag fördelar en liten mängd hårolja (mycket mindre än en pump) i hela mitt hår när det är nytvättat och ca 75% torrt. Jag applicerar håroljan i hela håret ungefär från örat och nedåt, aldrig ovanför örat och koncentrerar det mesta på mina slitna toppar. Jag tycker att håroljan funkar bäst när jag gör på detta sätt men jag tycker även om att ha den i helt torrt hår, innan och efter föning, samt som finish efter att jag t.ex. har lockat håret. 

Detta är helt enkelt min andra hälft och mitt hår mår och ser verkligen superbra ut efter att jag har använt denna olja, inte nog med att oljan har helt fantastiska egenskaper så doftar den även otroligt gott, den har en mycket söt och fruktig doft som håller i sig länge och den påminner mig mycket om godis faktiskt. Denna hårolja passar alla hårtyper och är väldigt dryg samt lätt i konsistensen.

Jag skulle rekommendera denna hårolja till alla där ute som vill ha en hårolja som verkligen ger resultat utan att det tynger ned eller missfärgar håret, som många andra håroljor kan göra. Detta är verkligen mitt hemliga vapen som gör att jag kan få mitt annars så slitna hår att framstå som nyklippt och jag tycker faktiskt att Maria Nila - lingonberry seed oil är snäppet bättre än min tidigare favorit Moroccanoil. Priset är 199:- för 50 ml vilket är samma pris som för Moroccanoilen och enligt mig ett väldigt bra pris för vad man får.

Slutligen, om jag inte framkallade ett HA-begär så rekommenderar jag att du går och luktar på håroljan någonstans, det kommer garanterat få dig att vilja köpa denna skönhet! ♡
 
 

 

Sleek i-Divine palett STORM

Hejsan! Idag tänkte jag visa er en otroligt fin palett som kommer ifrån Sleek makeUP, detta är deras i-Divine palett i färgen STORM och har den perfekta blandningen av neutrala och färgstarka skuggor. Främst gillar jag de bruna matta skuggorna (2 stycken) samt de som drar åt lila. Alla i-Divine paletter har även en matt svart skugga som faktiskt är superbra! Rekommenderar denna palett till alla! Kostar 99:-